שירות לקוחות:
שליח עד הבית חינם בקנייה מעל 250 שקלים!

אבקת חלבון TNT Whey

7 ביקורות)
4.9/5

אבקת חלבון WHEY איכותית וטעימה ב4 טעמים – ללא תוספת סוכר

64 מנות הגשה

125~ קלוריות למנה

26~ גרם חלבון למנה

5.7~ גרם BCAA (חומצות אמינו) למנה

חברי מועדון צוברים 5%

299.00 

חברי מועדון צוברים 5%
משלוח חינם

299.00 

למה לקנות אצלנו?

Description

השוואה בין אבקת חלבון TNT למוצרים אחרים בשוק:

השוואה TNT נגד PRO

על חלבון מי גבינה

מי גבינה הוא נוזל המופרד מהחלב בתהליך ייצור הגבינה. חלבון מי הגבינה נחשב חלבון מלא ואיכותי המכיל את כל חומצות האמינו החיוניות. בנוסף, הוא מאוד קל לעיכול, ונספג במעי במהירות רבה יותר בהשוואה לסוגים אחרים של חלבון. תוסף מי הגבינה נפוץ לשימוש בקרב ספורטאים ומפתחי גוף, כמו גם אנשים המעוניינים בתוספת חלבון בתזונה שלהם. ניתן להוסיף את אבקת חלבון מי גבינה לשייקים, חטיפי חלבון, כדורי חלבון, מאפים ועוד.

יתרונות של חלבון מי גבינה:

  • בניית מסת שריר: חלבון מי גבינה מכיל בדרך כלל 80 עד 90 אחוז חלבון, אשר מספק לגוף את מה שהוא צריך כדי לבנות מסת שריר וכוח, ולסייע בהתאוששות מהירה לאחר האימון.
  • ריפוי פציעות: חומצות האמינו בחלבון מי גבינה מסייעות בתיקון עור ורקמות מפציעות או ניתוח.
  • ירידה במשקל: אנשים שצריכים לרדת במשקל יכולים להפיק תועלת מחלבון מי גבינה. חלבון מי גבינה מעניק תחושת שובע לאורך זמן. החלבון נמצא בדירוג הגבוה ביותר מבין כל אבות המזון בכל הנוגע לסיפוק תחושת שובע. הוא מסייע בהגברת ההוצאה האנרגיה, ומאזן את מספר הקלוריות הנצרכות ביום.

הנחיות לשימוש:

מומלץ לערבב כף מדידה אחת (33 גרם) ב-300 מים קרים ולערבב בכוס/שייקר עד להתמוססות האבקה.

אין להשתמש במוצר במקרה של אלרגיה לכל אחד מהמרכיבים

נשים בהריון, ילדים, ואנשים הנוטלים תרופות מרשם – יש להתייעץ עם רופא

מחקרים:

  • כמה מחקרים מראים שחלבון מי גבינה עשוי להיות מעט טוב יותר לבניית מסת שריר מאשר סוגים אחרים של חלבון[1,2,3]
  • על פי המחקרים, חלבון מי גבינה גורם לתחושת שובע טובה יותר מאשר סוגים אחרים של חלבון, כמו קזאין וסויה[4,5]
  • חלבון מי גבינה הוכח כיעיל במיוחד לירידה במשקל, ועשויה להיות לו השפעה טובה יותר על שריפת שומנים מאשר סוגי חלבונים אחרים[6,7]

מקורות:

  1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17684208
  2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19589961
  3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21367943
  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24801369/
  5. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19385022/
  6. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25191896/
  7. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21677076/ 

תוויות מוצרים:

Additional information

טעם

שוקולד, עוגיות, וניל, תות בננה, שוקולד לבן, בלונדי

7 reviews for אבקת חלבון TNT Whey

  1. יובל

    הזמנתי בשלישי ובחמישי כבר קיבלתי את האבקות. שירות מעולה ומחיר מצוין!

  2. ליאור

    טעים ומושלם לקינוחים/עוגיות/פנקייקים. בהרבה אבקות שאני משתמשת תמיד נשארים גושים אבל זאתי מתערבבת מצוין!

    whey tnt

  3. שלומי כהן

    אבקה מצוינת וממש טעימה. משלוח מהיר מאוד, הגיע תוך יומיים. לא מתוק מדי ולא תפל מדי. ממליץ

    TNT

  4. איתי רוזן

    השוקולד טעים מאוד והגיע בתוך יומיים, תודה.

    TNT

  5. אורי לוי

    העוגיות אש ואין טעם לוואי כמו הרבה אבקות שניסיתי, מבסוט לגמרי על המוצר והשירות!

    ביקורת TNT

  6. אלון גונן

    השוקולד לא מתוק מדי וטעים יחסית לכמות סוכר, מומלץ למי שמחפש משהו יותר עדין בלי הרבה קלוריות

    TNT

  7. אביגיל כץ

    אני ממש אוהבת לשלב את האבקה הזאת עם היוגורט בבוקר, הולך מעולה עם פירות. ממליצה על טעם וניל.

Add a review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא ראיתם תוצאות?
קבלו את הכסף חזרה!

מומלץ להשתמש במוצר באופן יומיומי
ל3 חודשים לפחות. תוכלו לקבל החזר כספי
במידע ולא תראו שיפור, בהתאם לתקנון.

השוואה בין אבקת חלבון TNT למוצרים אחרים בשוק:

השוואה TNT נגד PRO

על חלבון מי גבינה

מי גבינה הוא נוזל המופרד מהחלב בתהליך ייצור הגבינה. חלבון מי הגבינה נחשב חלבון מלא ואיכותי המכיל את כל חומצות האמינו החיוניות. בנוסף, הוא מאוד קל לעיכול, ונספג במעי במהירות רבה יותר בהשוואה לסוגים אחרים של חלבון. תוסף מי הגבינה נפוץ לשימוש בקרב ספורטאים ומפתחי גוף, כמו גם אנשים המעוניינים בתוספת חלבון בתזונה שלהם. ניתן להוסיף את אבקת חלבון מי גבינה לשייקים, חטיפי חלבון, כדורי חלבון, מאפים ועוד.

יתרונות של חלבון מי גבינה:

  • בניית מסת שריר: חלבון מי גבינה מכיל בדרך כלל 80 עד 90 אחוז חלבון, אשר מספק לגוף את מה שהוא צריך כדי לבנות מסת שריר וכוח, ולסייע בהתאוששות מהירה לאחר האימון.
  • ריפוי פציעות: חומצות האמינו בחלבון מי גבינה מסייעות בתיקון עור ורקמות מפציעות או ניתוח.
  • ירידה במשקל: אנשים שצריכים לרדת במשקל יכולים להפיק תועלת מחלבון מי גבינה. חלבון מי גבינה מעניק תחושת שובע לאורך זמן. החלבון נמצא בדירוג הגבוה ביותר מבין כל אבות המזון בכל הנוגע לסיפוק תחושת שובע. הוא מסייע בהגברת ההוצאה האנרגיה, ומאזן את מספר הקלוריות הנצרכות ביום.

הנחיות לשימוש:

מומלץ לערבב כף מדידה אחת (33 גרם) ב-300 מים קרים ולערבב בכוס/שייקר עד להתמוססות האבקה.

אין להשתמש במוצר במקרה של אלרגיה לכל אחד מהמרכיבים

נשים בהריון, ילדים, ואנשים הנוטלים תרופות מרשם – יש להתייעץ עם רופא

מחקרים:

  • כמה מחקרים מראים שחלבון מי גבינה עשוי להיות מעט טוב יותר לבניית מסת שריר מאשר סוגים אחרים של חלבון[1,2,3]
  • על פי המחקרים, חלבון מי גבינה גורם לתחושת שובע טובה יותר מאשר סוגים אחרים של חלבון, כמו קזאין וסויה[4,5]
  • חלבון מי גבינה הוכח כיעיל במיוחד לירידה במשקל, ועשויה להיות לו השפעה טובה יותר על שריפת שומנים מאשר סוגי חלבונים אחרים[6,7]

מקורות:

  1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17684208
  2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19589961
  3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21367943
  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24801369/
  5. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19385022/
  6. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25191896/
  7. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21677076/ 

תוויות מוצרים:

שאלות נפוצות

ממליצים לצרוך קפסולה אחת 3 פעמים ביום עם 2 כוסות מים, כשחצי שעה לפני האוכל.

במחקרה שנעשה, אנשים הסובלים מהשמנת יתר חולקו באופן אקראי לשתי קבוצות כאשר קבוצה אחת הייתה צריכה לשתות משקה שהכיל 14 גרם של חומץ תפוחים, 28 גרם של חומץ תפוחים, או משקה ללא חומץ כל יום במשך 12 שבועות. שתי הקבוצות ששתו את המשקה עם חומץ התפוחים חוו ירידה במשקל הגוף, ב-BMI, בשומן הבטני ובהיקף המותניים. (מקור מחקר)

עד 7 ימים עסקים, אבל בדרך כלל הרבה קודם.

המוצר בעל תקן GMP של משרד הבריאות


לחץ על אחת התוויות להגדלה
דילוג לתוכן